Om oss

Ett erfaret resebolag med framtiden för sig

Välkommen Yokubus – ett reseföretag med många års erfarenhet. Vi har en bred verksamhet med många grenar att stå på. Vid sidan av beställningstrafiken där vi kör bussresor till en rad olika platser runt om i Sverige och Europa så har vi även verksamhet med skoltrafik och lokaltrafik på andra orter.

Lång erfarenhet av bussbranschen

Vi har en hög kompetens och lång erfarenhet från bussbranschen. Vi står för mångfald, miljötänk och jämställdhet. Alla våra resetjänster är kvalitetssäkrade. Det kommer inte dyka upp några dolda avgifter på fakturan – vi är transparenta i hela vår verksamhet. Om du har några frågor om våra tjänster så är du välkommen att ringa!

Tack vare vare våra moderna och topputrustade bussar och våra erfarna och servicemedvetna chaufförer kan vi erbjuda de flesta typer för små och stora sällskap – aktiviteter, cuper och turneringar för olika föreningar i olika spotter, musik och shower i storstäderna, lyxiga shoppingresor, dagsresor till slott och andra sevärdheter, mässor, ja alla typer av bussresor inom Sverige och Europa.

två bussar på parkeringsplats

Erfarna proffs bakom ratten

Säkerhet och miljö är alltid i fokus för oss. Alla våra bussförare är rutinerade och välutbildade proffs som kör tryggt och säkert utan att slarva med tidtabellen. Våra bussar är naturligtvis utrustade med säkerhetsbälten och annan modern säkerhet och har även alkolås. Vi följer alltid svenska och europeiska lagar och förordningar.

Boka buss och chaufför hos oss så tar vid dig på en drömresa