Hyra buss Stockholm

Detaljerad information om bussuthyrning i Stockholm

Här finns mer information om våra olika resor, bussar samt bagagehantering. Välkommen att hyra buss i Stockholm med oss!


Paketresor, transfer, företagsresor och mycket mer

Hos oss hittar du ett stort utbud av skräddarsydda bussresor för både nytta och nöje! Kontakta oss om du vill veta mer eller hyra en buss i Stockholm.

  • Aktiva resor för alla sinnen. Muséer, vinprovningar med mera - vi kommer arrangera många spännande resor i framtiden.

  • Shoppingresor. Det kan handla om en dag i Ullared eller shopping i storstäder – ha trevligt på en shoppingresa med oss.

  • Musik och show. Musikaler, föreställningar på privatteater, krogshower, konserter – res och ha kul med oss.

  • Dagsresor och mässor

  • Kryssningar

  • Sverige & Norden

  • Europa

  • Föreningsresor

  • Idrottsevenemang och turneringar.


Våra bussar

Våra bussar är moderna och uppfyller de senaste miljökraven. De har självklart säkerhetsbälten och vi använder vinterdäck på vintern – vi tar våra resenärers säkerhet på allvar. Bussarna underhålls regelbundet och rullar inte ut på vägarna om de inte är i riktigt bra skick.

Alla våra bussar är rökfria och utrustade med luftkonditionering och toalett. Vid flygresor där vi inte använder svenska bussar, kan det i vissa fall bli en annan standard än den vi är vana vid.

Platserna längst fram i bussen håller vi i första hand tomma, för att de ska kunna användas vid speciella behov. Undantag ges för personer med läkarintyg på att de måste sitta längst fram i bussen. Om du har några sådana skäl så är det bara att meddela oss så försöker vi ordna en sådan plats för dig om möjligheten finns.

 

buss framför båt

Bagage

Vi rekommenderar att du väljer ditt bagage med omsorg inför bussresan. Oftast behöver man mindre bagage än man tror. Kontrollera att ditt bagage lastas på bussen vid avgång, det är du som ansvarar för att bagaget flyttas mellan buss och hotellrum vid både ankomst och avresa. Märk alltid din väska med namn, adress och telefonnummer.

Vill du veta mer om reseförsäkring, vad som händer om du blir sjuk på resan, mat och våra flygresor med mera så kan du gå in på vår hemsida eller kontakta oss. Vi svarar gärna på frågor.

Välkommen att hyra buss i Stockholm med oss, vi kommer att göra allt för att du och ditt sällskap ska få det trevligt.

Med oss får du en garanterad reseupplevelse